Legpuzzels / Bordspellen

Fabrikant van legpuzzels en bordspellen, producent van legpuzzels en bordspellen nodig. Stop met zoeken. Door onze ruime ervaring in produceren van puzzels en spellen kunnen wij u goed adviseren en informeren over de mogelijkheden. 

Legpuzzels produceren wij al vele jaren in verschillende varianten. De kleinste legpuzzel is voor kinderen met 4 grote stukken. De grootste legpuzzel ooit door ons gemaakt was 20.000 stukjes. Meest voorkomende producties zijn 500 en 1.000 delen puzzels. Wij leveren business to business vanaf 2.500 puzzels, dit kan dan in verschillende afbeeldingen. De legpuzzel kan worden gekrompen op een onderlegvel of worden gebroken in puzzelzakjes. De gebroken puzzels worden geleverd in een omplakte luxe puzzeldoos. Museumpuzzels, jubileumpuzzels, kinderpuzzels, landschapspuzzels, dierenpuzzels en kunstpuzzels zijn enkele voorbeelden van legpuzzels die wij jaarlijks voor klanten maken.

Bordspellen zijn een leuk tijdverdrijf voor jong en oud. Producten die wij in de loop der jaren hebben geproduceerd zijn reisspellen, bordspellen , kaartspellen en buitenspellen. Enkele voorbeelden van bordspellen die wij maken zijn: 200 spellendoos, domino, kwartet, memo spellen, kezenspel, custommade bordspellen. Wij werken met spelontwikkelaars en marketingbureaus. De laatste jaren produceren wij veel spellen voor loyaliteitsprogramma’s voor supermarkten. De consument kan door middel van een spaaractie een spel sparen. Verzamelboxen horen hier ook bij. De gespaarde figuren kan de consument hier dan in bewaren

Legpuzzel fabrikant van Nederland.  

Opzoek naar een golfkartonnen doos op maat?

Heeft u een idee ? Onze adviseur helpt u graag met de doos die u zoekt!