Terug naar Assortiment

Puzzels / Legpuzzels / Kinderpuzzels

Zaadhof Cartonnagefabriek BV werkt al jaren samen met uitgeverijen, reclamebureau's en loyalitie bureau's.  De legpuzzel is een leuk tijdverdrijf voor jong en oud.  De legpuzzels worden gemaakt in verschillende soorten en maten.  De bekendste puzzel en meest verkocht is de custommade puzzel voor diverse akties in 1000 puzzelstukjes.  Afbeelding Rotary Puzzel is een goed voorbeeld waarin een goed doel en een stichting een puzzel uitbrengt.  500 delen puzzels zijn ook erg gewild. 


Kinderpuzzels

Kinderpuzzels kunnen worden gemaakt in verschillende uitvoeringen en aantal stukjes / delen.  Wij hebben vele stansmessen met de diverse aantal stukjes.  Voor iedereen is er een passende puzzel.  150 delen en 60 delen puzzels zijn erg populair. De puzzels zijn goed te leggen voor jonge kinderen.  Voor de alle jongsten is een 6 - 12 - 24 delen ook een optie. 

De bedrukking kunt u aanpassen aan u wensen.  Heeft een mooie afbeelding of een licentie dan maken wij voor u een puzzel met omplakte bodem en deksel.  Wanneer dit niet binnen u budget past dan kunnen we de puzzel op een onderlegkarton krimpen. 

Offerte aanvragen

Opzoek naar een golfkartonnen doos op maat?

Heeft u een idee ? Onze adviseur helpt u graag met de doos die u zoekt!