Stansen, cacheren, drukken en plakken alles onder 1 dak

Kent u dat? Te weinig capaciteit, niet de juiste productiemiddelen of onvoldoende opslagruimte? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten en geavanceerde productiemiddelen van Zaadhof Cartonnagefabrieken.

Cacheren

Verlijmen van vellen? Voor cacheren kunt u bij ons terecht. Cacheren is een productieproces waarbij een topvel en rugvel worden verlijmd. Wij kunnen een topvel tussen 120 - 800 gram verlijmen op een rugvel tussen 350 gram - 5 mm. Het minimumformaat is 200 x 280 mm. Het maximaal verwerkbaar formaat is 1400 x 1000 mm.

Drukken

Verzorgen van drukwerk? Wij hebben onze eigen drukkerij. De verschillende druktechnieken beheersen wij. Offset, hoogdruk, boekdruk en flexodruk. Van een eenvoudige bedrukking tot full color. Veredeling van het drukwerk door vernis of lak is in één drukgang mogelijk. Sinds maart 2010 in gebruik genomen KBA 105 met 4 kleuren met lak.

Snijden

Alles op maat! In ons snijcentrum kunt u elk gewenst formaat karton en papier selecteren en laten snijden. Het wordt verpakt of op pallets gebundeld bij u afgeleverd. Vellen rondhoeken is ook mogelijk. En natuurlijk kunt u ook uw eigen materialen aanleveren.

Kijkt u ook eens op onze website palletvellen.nl.

Stansen / Stanzen

Stansen een vak apart! Door de jarenlange ervaring en moderne stansautomaten (Bobst 130E en WPM 400) kunt u bij ons terecht voor eenvoudig én uiterst complex stanswerk. Wij stansen verschillende materialen en formaten tot 1300 x 920 mm.

Vensterplakken

Folie in uw verpakking? De vensters worden bij ons automatisch verlijmd op de verpakking. Van een eenvoudige folie, anticondensfolie en zware kwaliteiten. Alles is mogelijk.

Vouwplakken / plakken

Vouwplakken volautomatisch! De vouwplakmachines binnen ons bedrijf zijn ingericht op een hoge output. Van duplexdozen tot zwaar massieve dozen, zoals vleesdozen en visdozen. Bundelen of verpakken in omdozen behoort tot de mogelijkheden.

Opslag / warehousing

Tijdelijk opslagruimte nodig? Sla uw goederen op in onze opslagruimte van 8.000 m2, waarvan de helft geconditioneerd is. De opslagruimte ligt ideaal: via de A7 is er een snelle verbinding naar Duitsland en Groningen. Er is een dockshelter die het laden en lossen vergemakkelijkt en er zijn heftrucks en elektrische palletwagens die zorgen voor een snelle afhandeling.

Alleen voor bedrijfsmatige doelen / geen particulieren.
Korte omschrijving kartonnage is hier te vinden.