Terug naar Assortiment

Vouwdozen

Op zoek naar vouwdozen? U bent op het juiste adres. Vouwdozen, stansdozen, stansverpakking uit massief en minigolfkarton worden door ons gefabriceerd. De dozenfabrikant van Nederland.

Wij produceren veel vouwdozen voor bulkprodukten zoals spijkers, moeren en bouten. De dozen worden bedrukt en onbedrukt geleverd. De vouwdozen kunnen eenvoudig worden opgezet door de langsnaadgeplakte contstructie. Vouwdozen voor de luxe sector worden vervaardigd van hoogwaardige kartonsoorten. Een bedrukking in full color en een lak maken u verpakking compleet.

Vouwdozen zijn multifunctioneel en voor bijna alle produkten te gebruiken. Vouwconstructies dragen bij aan fixatie van het produkt en geven extra bescherming tegen schade. Vouwdozen voor postzendingen worden ookwel brievenbusdozen genoemd en dragen bij aan lagere portikosten.

Autolock dozen

Geplakte dozen met autolockbodem of met insteekkleppen bedrukt en onbedrukt te leveren. Wij produceren industriële verpakkingen voor gerenommeerde bedrijven. De autolockdozen kunnen snel worden opgezet in uw produktieproces. De mogelijkheden tot bedrukken kunnen wij u ook bieden.

Plano vouwdozen

Vouwdozen in plano geleverd. De dozen kunnen door de eindgebruiker zelf worden gemonteerd. Hierdoor nemen de dozen weinig magazijnruimte in beslag. De dozen kunnen bedrukt en onbedrukt worden geleverd. Wij hebben vele tools voor het fabriceren van diverse formaten en uitvoeringen.

Offerte aanvragen

Opzoek naar een golfkartonnen doos op maat?

Heeft u een idee ? Onze adviseur helpt u graag met de doos die u zoekt!