Terug naar Assortiment

Snackverpakking

Fastfood verpakken? Verpakkingen voor friet, snacks of broodjes voor elk produkt hebben wij een passende oplossing. Geschulpte bakken, kartonnen borden, kartonnen schaaltjes, opgezette conische bakjes of vouwdoosjes. Disposables4all

Geschulpte bakken

De gevormde bakken en schalen zijn uiterst geschikt voor evenementen, festivals, BBQ’s en feesten. De snackverpakkingen worden veel gebruikt bij horecabedrijven, snackbars, snackcorners, Febo, Pizzahut, Domino’s, viskramen en pretparken.

Voor het verpakken van vis, frikadel, bratworst, patat, friet, gehaktbal, sandwich, broodje gezond, paling, pizzapunten, gebakken vis of haring. Stop met zoeken! Bakken, Borden en schalen van karton een sterk alternatief. De kwaliteiten van de bakken, borden en schalen zijn marktconform.

Conische bakjes

Conische bakjes een snelle verpakking voor voedingswaren. De bakjes worden door ons gemaakt van een hoogwaardig duplex met een vetbarrière. De bakjes worden genest verpakt in omdozen en zijn klaar voor gebruik.

Heeft u een eigen huisstijl of wilt u een bedrukking voor een feest of festival. Conische bakjes zijn een leuk middel om uw naamsbekendheid te promoten.

Offerte aanvragen

Opzoek naar een golfkartonnen doos op maat?

Heeft u een idee ? Onze adviseur helpt u graag met de doos die u zoekt!