Terug naar Assortiment

Bedrukte verpakking

Bedrukte verpakking, bedrukte verpakkingen rechtstreeks van fabrikant. Een totaal oplossing kunnen wij u bieden. Wij drukken, cacheren, stansen en verlijmen alles onder één dak. Bedrukte verpakkingen van karton en papier zijn onze specialiteit. Sinds 1910 is Zaadhof Cartonnagefabriek gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen. De diversiteit aan verpakkingen is groot. Van een envoudige kopkaart , gebaksdoos tot een kartonnen luxe verpakking.

Bedrukte vouwdozen

Bedrukte vouwdozen is een goed voorbeeld van een bedrukte verpakking die voldoet aan de eisen om snel te kunnen verpakken. De verpakking is zo ontwikkeld dat door een eenvoudige handling de dozen snel kunnen worden opgezet.

Bedrukte golfkartonnen dozen

Een bedrukte golfkartonnen verpakking nodig? Golfkartonnen verpakking is goed bedrukbaar. Van G-golf tot C - golf drukken in meerdere kleuren behoren tot de mogelijkheid. G-golf en F-golf verpakking is goed te bedrukken in offset. Door direct drukken op de verpakking sparen wij het cacheren uit. Hieroor is de uiteindelijke verpakking stukken voordeliger. De verpakkingen kunnen in vele uitvoerigen geleverd worden. Van amerikaanse vouwdozen, paraatdozen, autolockdozen, langsnaadgeplakte vouwdozen tot plano vouwdozen.

Offerte aanvragen

Opzoek naar een golfkartonnen doos op maat?

Heeft u een idee ? Onze adviseur helpt u graag met de doos die u zoekt!